Η εταιρία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ μετράει σχεδόν μισό αιώνα. Μία μεγάλη διαδρομή, γεμάτη από γλυκές και αλμυρές γεύσεις και δημιουργίες, με προϊόντα καινοτόμα και πιστοποιημένα που η μοναδική γεύση τους την χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Με μεράκι και συνέπεια, έχει καταφέρει μέσα από αυτή την πολυετή πορεία, να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής στην Κρήτη και όχι μόνο.

Εκτός από τον τομέα των λιανικών πωλήσεων, η εταιρία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της χονδρικής πώλησης, με απόλυτη εξειδίκευση στην τροφοδοσία ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιριών, σε χώρους μαζικής εστίασης όπως ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, στρατιωτικές μονάδες, καφετέριες, εστιατόρια και αλυσίδες super markets, cash & carry κλπ.

Mε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών επαγγελματιών, με την νέα υπηρεσία Β2Β,  επιτυγχάνεται η άμεση και πλήρης ενημέρωση των επαγγελματιών για κάθε προϊόν της εταιρείας. Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αναλυτικότερα για τα προϊόντα και να στέλνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση. Το τμήμα πωλήσεων θα τους αποστέλλει άμεσα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι απλή και γρήγορη. Επιλέγοντας το προϊόν και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε, με την ανάλογη επιλογή το προσθέτετε στο καλάθι παραγγελιών. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία παραγγελίας, ενημερώνεται το τμήμα πωλήσεων και λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης της παραλαβής της. Αφού η παραγγελία επεξεργαστεί και δρομολογηθεί, θα λάβετε εκ νέου e-mail με τη τρέχουσα κατάστασή της.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.